Descargar AudioLibro El Ferrocarril Subterrani de Colson Whitehead

Descargar AudioLibro El Ferrocarril Subterrani de Colson Whitehead año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El Ferrocarril Subterrani
 • Autor del audiolibroColson Whitehead
 • Fecha de publicación: 14/9/2017
 • EditorialEDICIONS DEL PERISCOPI
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788494601453
 • Valoración del audiolibro: 4.47 de un máximo de 5
 • Votos: 621
 • Autor(a) de la reseña: Longinos Henriquez
 • Valorado con una puntuación de 4.52 de un máximo de 5
 • Fecha: 13/9/2018
 • Duración: 4 horas con 56 minutos (200 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 18/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - FLAC - MPEG4 - MPEG-4 DST - Vorbis - MP3 - AIFF - WAV (compresión BZ2 - ACE - TAR.BZ - ZIP - CAB - RAR - CBR)
 • Incluye un resumen PDF de 38 páginas
 • Duración del resumen (audio): 28 minutos (19 MB)
 • Servidores habilitados: MEGA - Hotfile - 1fichier - BitShare - Dropbox
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La Cora és una jove esclava que malviu en una plantació de cotó de Geòrgia, abans de la guerra civil nord-americana. Després d’una agressió brutal decideix emprendre una fugida desesperada amb el ferrocarril subterrani, un mitjà de transport clandestí que li hauria de permetre començar una nova vida. Però la seva escapada es veurà marcada per la persecució salvatge d’en Ridgeway, un caça-recompenses, que farà que la noia s’embarqui en un viatge frenètic a la recerca de la llibertat. Colson Whitehead ficciona en aquest llibre una de les xarxes de solidaritat més importants dels Estats Units, la terra de la llibertat, que va esdevenir un infern per als afroamericans. Aquesta obra monumental mostra l’impacte de les promeses incomplertes, origen dels conflictes racials, a través de la voluntat ferotge d’una dona que vol deixar enrere els horrors de l’esclavitud.Time Out New York (The 15 Best Books of 2016) – «L’aclamada novel·la de Whitehead barreja la història amb el surrealisme, creant una atmosfera de somni que transporta al lector cap a la poesia i la faula. L’autor transforma la xarxa d’abolicionistes que van ajudar a escapar els esclaus en un ferrocarril real amagat sota terra. A més, ha transformat el viatge de la Cora en una espècie de mite, l’emoció de la seva lluita per la llibertat és insuperable.» ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros del autor Colson Whitehead

Otros audiolibros de la editorial EDICIONS DEL PERISCOPI