Descargar AudioLibro Daha! de Hakan Gunday

Descargar AudioLibro Daha! de Hakan Gunday año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Daha!
 • Autor del audiolibroHakan Gunday
 • Fecha de publicación: 5/9/2017
 • EditorialEDICIONS DEL PERISCOPI
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788494601422
 • Valoración del audiolibro: 4.58 de un máximo de 5
 • Votos: 80
 • Autor(a) de la reseña: Marzial Cobos
 • Valorado con una puntuación de 4.64 de un máximo de 5
 • Fecha: 19/7/2018
 • Duración: 5 horas con 3 minutos (200 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 30/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - FLAC - MPEG4 - WAV - MP3 - AIFF (compresión ZIP - EML - RAR - ARJ - ALZ - 7Z - LZ)
 • Incluye un resumen PDF de 44 páginas
 • Duración del resumen (audio): 32 minutos (22 MB)
 • Servidores habilitados: MegaCloud - 4Shared - Hotfile - Microsoft OneDrive - Mediafire - FileServe - Depositfiles - BitShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En llengua turca, daha vol dir ‘més’. És també la primera paraula que aprenen els immigrants il·legals que arriben a Turquia a la recerca d’una vida millor. Allà poden acabar a la mercè d’en Gazâ, un nen de nou anys que, seguint els passos del seu pare, s’ha convertit en traficant d’éssers humans. Sumit en aquesta barbàrie, pren distància de l’horror executant les seves tasques sense empatia fins que un dia un accident fatal l’obliga a confrontar-se amb la seva pròpia supervivència, i li proporciona un difícil camí cap a la redempció. En aquesta història viva que creix a les mans de qui la llegeix, Daha! és un crit de desesperació i, també, l’exigència a què els contrabandistes sotmeten els immigrants, convertits en mercaderia després d’haver estat despullats de la seva humanitat. Hakan Günday ens ofereix un text esfereïdor, escrit amb una poètica demolidora, que examina la vida dels que es lliuren, cada dia, a la guerra humana.«Hi ha un nou i excitant novel·lista a la ciutat més enllà d'Orhan Pamuk. Daha! és un viatge imparable i fosc cap a un infern modern inspirat en Céline. La novel·la es fixa en un dels temes més importants al que ha de fer front el món d'avui: un retrat pertorbador sobre la crisi política dels refugiats. Un Timbal de llauna per a les noves generacions.» —Kirkus Reviews «Hakan Günda...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros del año 2017

Otros audiolibros de la editorial EDICIONS DEL PERISCOPI