Descargar AudioLibro Rosa de Cendra de Pilar Rahola

Descargar AudioLibro Rosa de Cendra de Pilar Rahola año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Rosa de Cendra
 • Autor del audiolibroPilar Rahola
 • Fecha de publicación: 20/6/2017
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788466422253
 • Valoración del audiolibro: 4.76 de un máximo de 5
 • Votos: 550
 • Autor(a) de la reseña: Vacilio Ibanez
 • Valorado con una puntuación de 4.98 de un máximo de 5
 • Fecha: 6/9/2018
 • Duración: 4 horas con 55 minutos (200 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 26/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - MPEG4 - MOD - MP3 - WMA - WAV (compresión ZIP - AZW3 - RAR - XZ)
 • Incluye un resumen PDF de 39 páginas
 • Duración del resumen (audio): 27 minutos (19.5 MB)
 • Servidores habilitados: BitShare - Google Drive - iDope - 1337x - Dropbox - 4Shared - Hotfile - FileServe - JumpShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Una família que lluita pels seus ideals. Una societat plena d'esperança. Una Barcelona a punt d'esclatar. L’Albert Corner i Espiga fa temps que va deixar enrere la guerra de Cuba. L’àvia Mariona li havia demanat que tornés viu i va complir la promesa. Però ja mai més no seria aquell soldat de lleva rebregat per la pobresa i la dissort, sinó un home nou, un supervivent. I amb l’instint de la supervivència va aconseguir acumular una fortuna, relacionar-se amb l’alta burgesia catalana i formar una família altiva i benestant. Són moments efervescents i les guspires comencen a saltar. La Lliga Regionalista guanya les eleccions del 1901 sota el lideratge de Cambó i Prat de la Riba. Els monàrquics i els lerrouxistes s’organitzen i l’estat activa la reacció. Catalunya viu moments de pors i d’incerteses, però també de grans il·lusions i esperances. I la família de l’Albert viu les violentes contradiccions d’una època convulsa que desemboca en la Setmana Tràgica del 1909. Barcelona serà una rosa de foc però també una rosa de cendra. «Escoltava l’Enric, escoltava el pare, escoltava l’Avel·lí, cada dia més indignat amb tot i amb tothom, amb la revolta, amb els revolucionaris, amb els lerrouxistes, que eren els veritables piròmans de Barcelona, i també amb els anarquistes, i amb...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del autor Pilar Rahola