Descargar AudioLibro Afores de Ramon Mas

Descargar AudioLibro Afores de Ramon Mas año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Afores
 • Autor del audiolibroRamon Mas
 • Fecha de publicación: 16/1/2017
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788416987092
 • Valoración del audiolibro: 4.96 de un máximo de 5
 • Votos: 765
 • Autor(a) de la reseña: Estaban Serena
 • Valorado con una puntuación de 4.22 de un máximo de 5
 • Fecha: 6/8/2018
 • Duración: 1 hora con 46 minutos (72 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 10/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - FLAC - MOD - MP4 - MPEG4 - WMA - MP3 (compresión ZIP - CPIO - ISO - DEB - RAR - JAR)
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Duración del resumen (audio): 12 minutos (8 MB)
 • Servidores habilitados: JustBeamit - BitShare - Hotfile - Torrent Funk - Google Drive - Demonoid - FileServe - MEGA - Microsoft OneDrive - Dropbox
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: «Les morts tràgiques són un gran esdeveniment als pobles petits, s’obren totes les comportes i afloren aspectes de la gent que ni ells mateixos coneixien.» Afores és una novel·la que parla especialment de «dins», perquè a Puigsech tot passa a porta tancada. Hi ha dos mons que només connecten quan algun fet extraordinari trenca el ritme monòton de la vida i llavors la transparència és possible, tot i que només dura uns instants. Afores és la constatació que el que veiem a la superfície tan sols és l’expressió de les tensions que ens dominen des de l’interior. Mas ha sabut trobar un llenguatge concís i intrigant en uns capítols que funcionen com narracions autònomes que s’enllacen a través dels habitants de Puigsech, tots ells gelosos dels seus secrets, reticents a expressar el que senten, misteriosos en la seva manera de fer. Com misteriosa és l’aparença anodina de la vida que se’ns escola entre les mans. Ramon Mas Baucells (Vic, 1982) és un dels fundadors de la revista i l’editorial Males Herbes. Ha publicat les novel·les curtes Crònica d’un delicte menor (L’Albí, 2012) i Mentre el món explota (Males Herbes, 2014)—aquesta segona signada com a Roderic Mestres. Recentment ha vist la llum el seu poemari Òsties (AdiA Edicions, 2017). També fa lletres i canta amb els grups Matagalls i FP. Té una llicenciatura en ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros de la editorial EDICIONS DE 1984

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea