Descargar AudioLibro L Home de Lava de Anna Molina

Descargar AudioLibro L Home de Lava de Anna Molina año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: L Home de Lava
 • Autor del audiolibroAnna Molina
 • Fecha de publicación: 12/3/2016
 • EditorialSALDONAR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788494507830
 • Valoración del audiolibro: 4.5 de un máximo de 5
 • Votos: 458
 • Autor(a) de la reseña: Cypriana Fernández González
 • Valorado con una puntuación de 4.16 de un máximo de 5
 • Fecha: 28/9/2018
 • Duración: 3 horas con 49 minutos (152 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 22/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - TTA - WMA - MPEG4 - WavPack - Shorten - WAV - MP3 (compresión AZW3 - TAR.7Z - TAR.BZ2 - ZIP - TAR.GZ - ACE - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 30 páginas
 • Duración del resumen (audio): 22 minutos (15 MB)
 • Servidores habilitados: MEGA - FreakShare - CloudMe - Monova - BitShare - 4Shared - Dropbox - FileServe
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En Fairbrother és anglès, i en Lars, danès. S'han conegut a Lanzarote. Cap dels dos porta bé això de fer-se gran. Mentre que en Fairbrother intenta donar resposta a les preguntes existencials que li fan rodar el cap, en Lars actua dominat per l'impuls sexual, que centra en una adolescent canària que el desconcerta. Mentrestant, en Sigurd, un arquitecte de Copenhaguen de quaranta anys, prova de satisfer l'última voluntat de la seva mare i busca a Barcelona, gairebé obligat, el pare que no ha conegut. Tindrà la col·laboració de la Mimi, una sommelier catalana aficionada a ajudar els altres.Totes dues trames conflueixen, i els personatges descobreixen identitats ocultes i facetes de les seves personalitats que ni tan sols havien cregut possibles. A 'L'home de lava', una novel·la fresca, neta i alhora perversa, Anna Molina es presenta com una autora que, des de Dinamarca, dóna una perspectiva original sobre la naturalesa de les relacions humanes i la identitat, que sempre són provisionals.Fugint de la gravetat, en un to que bascula entre l'humor i la tendresa, la narració posa la lupa sobre unes persones, convencionals o estrambòtiques segons com es miri, que ens agradaria que ens acompanyessin sempre.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros del año 2016