Descargar AudioLibro Manual per a Dones de fer Feines de Lucia Berlin

Descargar AudioLibro Manual per a Dones de fer Feines de Lucia Berlin año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Manual per a Dones de fer Feines
 • Autor del audiolibroLucia Berlin
 • Fecha de publicación: 22/10/2016
 • EditorialL ALTRA EDITORIAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788494508509
 • Valoración del audiolibro: 4.69 de un máximo de 5
 • Votos: 59
 • Autor(a) de la reseña: Washington Apodaca
 • Valorado con una puntuación de 4.66 de un máximo de 5
 • Fecha: 24/8/2018
 • Duración: 5 horas con 58 minutos (237 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 11/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - WAV - WMA - FLAC - Shorten - MP3 - AC3 (compresión ZIP - RPM - DEB - TAR.BZ - RAR - TAR.7Z - LZO)
 • Incluye un resumen PDF de 56 páginas
 • Duración del resumen (audio): 39 minutos (28 MB)
 • Servidores habilitados: Uploaded - BitShare - Toorgle - Torrent Funk - Microsoft OneDrive - MEGA - UsersCloud - 4Shared - Torrent - FileServe
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Manual per a dones de fer feines és una tria dels millors contes de Lucia Berlin. Els relats, sempre autobiogràfics, constitueixen un retrat de les angoixes de l'autora, que va tenir una vida convulsa i complicada, i que es descrivia a ella mateixa com a"alcohòlica, neuròtica i fràgil". Cada conte és una mirada lúcida sobre la fragilitat humana, i tots ells destil·len una comprensió fondíssima del caràcter femení: són feministes sense intenció, per dir-ho d'alguna manera, perquè copsen magistralment les febleses, fortaleses i particularitats de l'experiència emocional femenina, la tendència a la vergonya paralitzadora i al menyspreu autodestructiu, sense impostures ni pretensions i sense caure mai en la frivolitat ni en el desig buit de transgredir, i recorrent sempre al sentit de l'humor. El conjunt és d'una autenticitat i una candidesa desarmants, altament seductores; malgrat que els contes tracten sovint temes dolorosos i pertorbadors, com l'addicció a l'alcohol, la duresa de la síndrome d'abstinència o la mort de la germana petita, la tendresa envers el món, la calidesa i la humilitat fan que siguin sempre vitals i lluminosos, i que encomanin alegria i ganes de viure alhora que il·luminen les parts potser més fosques de l'ànima humana, sense judicis ni prejudicis i assumint-les com un aspecte inevitable de l...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros de la editorial L ALTRA EDITORIAL

Otros audiolibros en el idioma Catalán