Descargar AudioLibro El xef de Simon Wroe

Descargar AudioLibro El xef de Simon Wroe año 2014

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El xef
 • Autor del audiolibroSimon Wroe
 • Fecha de publicación: 6/2/2014
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788429773200
 • Valoración del audiolibro: 4.53 de un máximo de 5
 • Votos: 146
 • Autor(a) de la reseña: Silva Poblete
 • Valorado con una puntuación de 4.1 de un máximo de 5
 • Fecha: 24/8/2018
 • Duración: 4 horas con 14 minutos (172 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 13/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - WAV - MPEG4 - MP3 - OGG - FLAC (compresión TAR.XZ - ZIP - RAR - LZ - TGZ)
 • Incluye un resumen PDF de 34 páginas
 • Duración del resumen (audio): 25 minutos (17 MB)
 • Servidores habilitados: Torrent - Uploaded - FreakShare - Zippyshare - BitShare - Google Drive - MEGA - Wuala - IsoHunt - 4Shared
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: «Una mirada brutalment divertida al món de la cuina professional. A vegades la veritat és tan estranya que cal cuinar-la amb la paella de la ficció.» Gary Shteyngart«Cuinar és això: una disculpa elegant per a un acte salvatge.» Quan en Monocle, un jove llicenciat en Literatura Anglesa, entra a treballar al restaurant The Swan només somia a fugir del seu pare. La seva vida potser és un desastre, però és la seva vida... Aviat, però, a mesura que assumeix tasques a la cuina, les seves esperances són demolides sota el règim cruel del xef Bob, on campen l?abús, la intimidació i la humiliació. Malgrat la tirania del xef, en Monocle teixeix una estranya camaraderia amb els companys de feina, vulgars i ingenus com són, ja que a la vida no es tracta de mesurar els altres. Tampoc importa el molt o el poc que tens. A la vida, l?únic que importa de debò és si lluites per ella o no.Amb la seva primera novel·la, El xef, Simon Wroe, que la crítica britànica ha saludat com el nou Martin Amis, ens capbussa en un viatge bulliciós a les interioritats d?un restaurant suposadament d?elit. «Salvatgement divertida i poblada de personatges acolorits, El xef, el debut literari de Simon Wroe, ens anuncia un hereu de Martin Amis i alhora el naixement d?un nou talent fresc.» AD Miller   

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros del autor Simon Wroe

Otros audiolibros del año 2014

Otros audiolibros en el idioma Catalán