Descargar AudioLibro No-Res de Janne Teller

Descargar AudioLibro No-Res de Janne Teller año 2012

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: No-Res
 • Autor del audiolibroJanne Teller
 • Fecha de publicación: 29/3/2012
 • EditorialCOMANEGRA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788415097549
 • Valoración del audiolibro: 4.09 de un máximo de 5
 • Votos: 595
 • Autor(a) de la reseña: Fuente Montero
 • Valorado con una puntuación de 4.7 de un máximo de 5
 • Fecha: 11/8/2018
 • Duración: 1 hora con 51 minutos (75 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 13/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: OGG - MPEG4 - Musepack - WMA - WAV - FLAC - AU - MP3 (compresión RAR - IMG - ZIP - AZW3 - LZ - LHA)
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Duración del resumen (audio): 10 minutos (7.5 MB)
 • Servidores habilitados: FreakShare - Mediafire - 4Shared - Torrent - JumpShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Premi al millor llibre 2001 del Ministeri de Cultura danès Premi LibbyLit 2008 a la millor novel·la de l’àmbit francòfonMillor llibre 2010 pel diari alemany Die ZeitPierre Anthon s’aixeca de la seva cadira a l’aula, anuncia a mestre i companys que res no importa a la vida i se’n va per no tornar-hi més. Cada dia els seus amics el trobaran enfilat a la prunera del seu jardí mentre ells emprenen el camí de l’escola. Pierre Anthon els llença les prunes de l’arbre per provocar-los, però aquestes no els faran tant de mal com les respostes que els dóna a cada argument pensat per fer-lo tornar. Desmoralitzats, els seus companys conceben un pla per intentar convèncer en Pierre Anthon, però sobretot a ells mateixos, que en la vida sí que hi ha coses que tenen importància. Amb un estil valent, directe i sense retòrica supèrflua, No-res ens aboca sense cap avís previ a una història que aviat s’intueix complicada; més encara quan els protagonistes són uns adolescents que s’hauran d’enfrontar prematurament a les grans preguntes de la vida. Quan fou inicialment publicada l’any 2000 a Dinamarca, No‐res va encendre polèmics debats per la cruesa de la història que narra i fou censurada en escoles d’Alemanya, Dinamarca i Noruega. Anys més tard ha acabat reconeguda amb premis de primer ordre i amb una crítica entusias...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros del año 2012

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del autor Janne Teller

Otros audiolibros de la editorial COMANEGRA