Descargar AudioLibro Moderato Cantabile de Marguerite Duras

Descargar AudioLibro Moderato Cantabile de Marguerite Duras año 2010

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Moderato Cantabile
 • Autor del audiolibroMarguerite Duras
 • Fecha de publicación: 13/9/2010
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788415091028
 • Valoración del audiolibro: 4.86 de un máximo de 5
 • Votos: 301
 • Autor(a) de la reseña: Jozefa Carrales
 • Valorado con una puntuación de 4.86 de un máximo de 5
 • Fecha: 13/9/2018
 • Duración: 1 hora con 30 minutos (61 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 16/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - WMA - Apple Lossless - Shorten - WAV - OPUS - MP3 - FLAC (compresión RAR - TZ - ZIP - LHA)
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Duración del resumen (audio): 10 minutos (6.5 MB)
 • Servidores habilitados: SeedPeer - MEGA - Google Drive - CloudMe - BitShare - Hotfile - 4Shared - Uploadable - Dropbox
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una classe de piano, un nen obstinat, una mare que el cova: podria ser l'escenari de la vida més mansa en una petita ciutat. Per la finestra oberta se senten les gavines, el mar -i de sobte un crit: al bar de sota acaben d'assassinar una dona. El crim desperta en la mare una curiositat malaltissa, que la porta cada dia a l'escenari no pas de la vida quieta sinó d'una passió. «La nova novel·la de Marguerite Duras, Moderato cantabile, podria definir-se així: Madame Bovary reescrita per Béla Bartók -si no fos, abans que res, una novel·la de Marguerite Duras (que no s'assembla a ningú) i el seu millor llibre (que és dir molt).» Rivarol, 1958 Marguerite Duras, pseudònim de Marguerite Donnadieu (1914-1996), va néixer i va viure tota la infantesa i la primera joventut a la Indoxina francesa. Quan esclata la Segona Guerra mundial viu a París, on s'ha casat amb Robert Antelme. Entren junts a la Resistència, amb l'amic Dionys Mascolo. El 1943 publica el seu primer llibre i, el 1950, Un dic contra el Pacífic. El 1958, alhora que la sortida de Moderato cantabile provoca estupor o devoció entre els crítics, Un dic contra el Pacífic és adaptat al cinema per René Clément: comença l'obra fílmica de Duras, que comprèn una desena de pel·lícules, entre elles Hiroshima mon amour amb Alain Resnais. El 1984 surt la seva novel·la L'amant, que la converteix en una escriptora de gran públic a nivell internacional.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros del año 2010