Descargar AudioLibro El Llibre Dels Encanteris de Katherine Howe

Descargar AudioLibro El Llibre Dels Encanteris de Katherine Howe año 2010

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El Llibre Dels Encanteris
 • Autor del audiolibroKatherine Howe
 • Fecha de publicación: 8/11/2010
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788466410649
 • Valoración del audiolibro: 4.37 de un máximo de 5
 • Votos: 588
 • Autor(a) de la reseña: Germana Alamilla
 • Valorado con una puntuación de 4.88 de un máximo de 5
 • Fecha: 19/9/2018
 • Duración: 5 horas con 10 minutos (212 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 14/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - FLAC - MP3 - AIFF - WMA - MPEG-4 DST - MPEG4 (compresión TAR - TAR.XZ - AZW - ZIP - TAR.BZ2 - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 37 páginas
 • Duración del resumen (audio): 25 minutos (18.5 MB)
 • Servidores habilitados: Demonoid - FileServe - Torlock - Dropbox - Microsoft OneDrive - Torrent
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Una novel•la embruixada i meravellosament escrita que es mou entre els nostres dies i un dels períodes més fascinants i commovedors de la història americana: els judicis de les bruixes de Salem. L’estudiant de Harvard Connie Goodwin ha de passar l’estiu fent recerca per a la seva tesi doctoral. Però quan la seva mare li demana que s’encarregui de la venda de la casa abandonada de la seva àvia, a prop de Salem, no pot negar-s’hi. Poc a poc, la Connie es va introduint en els misteris de la casa familiar, fins que descobreix una antiga clau dins d’una bíblia del segle XVII. La clau amaga un trosset grogós de pergamí on hi ha escrit un nom: Deliverance Dane. Aquest descobriment farà que la Connie es llenci a la recerca de qui era aquesta dona i desenterri un estrany artefacte amb uns poders especials: les pàgines d’aquest llibre són un magatzem secret de coneixement perdut. “Mai has hagut de marxar més d’hora de la feina per poder arribar a casa i acabar l’últim capítol de la novel•la que estaves llegint? A mi m’ha passat fa poc: amb la primera novel•la de Katherine Howe… no pots parar de llegir, és una lectura diabòlicament deliciosa . . . Aquest és el tipus de llibre que m’agrada – una obra completament original que desafia la descripció i agafa el control de la teva ment i les teves emocions” (Publishers Weekly)

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.

Otros audiolibros del autor Katherine Howe