Descargar AudioLibro El Princep de Maquiavel

Descargar AudioLibro El Princep de Maquiavel año 2009

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El Princep
 • Autor del audiolibroMaquiavel
 • Fecha de publicación: 20/5/2009
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788429762952
 • Valoración del audiolibro: 4.79 de un máximo de 5
 • Votos: 645
 • Autor(a) de la reseña: Losano Arechiga
 • Valorado con una puntuación de 4.16 de un máximo de 5
 • Fecha: 24/7/2018
 • Duración: 2 horas con 48 minutos (112 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 11/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - WMA - Vorbis - AC3 - MPEG4 - Musepack - MP3 - FLAC (compresión ZIP - LHA - RAR - AZW4 - TAR)
 • Incluye un resumen PDF de 25 páginas
 • Duración del resumen (audio): 16 minutos (12.5 MB)
 • Servidores habilitados: 4Shared - BitShare - Torrent - Send U It - Mediafire - Uploadable
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquesta edició pretén posar a l’abast del lector de batxillerat una obra cabdal del pensament polític de tots els temps: El príncep de Maquiavel. Posar a l’abast sense simplificar ni adaptar. Convidar a sumar-se als milers de lectors que abans nostre han gaudit d’aquest clàssic. L’estudiant i el lector general hi trobaran una introducció pensada per estimular i donar pistes de lectura. I, al final del llibre, una guia, glossari i material de treball de dificultat diversa, destinat tant a alumnes com a professors. Aquest paràgraf s’hauria de tallar o directament treure, no? El príncep és un text alhora aparentment molt simple però que ha despertat interpretacions ben oposades al llarg de la història. Estructurat en 26 breus capítols, amb un estil viu i espontani, fins i tot descosit, ha estat vist per uns com el màxim exponent de la immoralitat, i per altres com el text fundacional del realisme polític. El príncep desperta reaccions contràries, i sovint contradictòries en un mateix lector. Però no deixa mai indiferent. Nicolau Maquiavel fa pocs mesos que ha estat destituït del càrrec que ocupava a la república florentina. L’han empresonat, torturat, i finalment obligat a viure desterrat al camp. Des de la solitud d’aquest seu refugi, lluny de corts, papes i emperadors, escriurà un dels textos més lúcids i provocatius de la història del nostre pensament: El príncep. Traducció de Carme Arenas, introducció d’Oriol Ponsatí-Murlà i propostes de treball i materials complementaris a cura de Joan Vergés Gifra

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2009

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros de la editorial EDICIONS 62

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea