Descargar AudioLibro Cap al Tard de Joan Alcover

Descargar AudioLibro Cap al Tard de Joan Alcover año 2009

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Cap al Tard
 • Autor del audiolibroJoan Alcover
 • Fecha de publicación: 27/4/2009
 • Editorial[email protected] (GRUP 62)
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788492672295
 • Valoración del audiolibro: 4.98 de un máximo de 5
 • Votos: 776
 • Autor(a) de la reseña: Barnabe Aroyo
 • Valorado con una puntuación de 4.15 de un máximo de 5
 • Fecha: 2/9/2018
 • Duración: 2 horas con 57 minutos (120 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 16/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - ATRAC - WMA - FLAC - MP3 - MPEG4 (compresión TGZ - TAR.Z - TAR.XZ - RAR - ZIP - CHM)
 • Incluye un resumen PDF de 24 páginas
 • Duración del resumen (audio): 17 minutos (12 MB)
 • Servidores habilitados: BitShare - Torrent - FileNurse - 4Shared - FileServe - Mediafire - Box - Google Drive - Torrent Funk
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Cap al tard és un recull de poesies diverses que Joan Alcover donà a conèixer el 1909, amb les quals es revelà com un dels grans poetes de la literatura catalana contemporània. Aquesta edició pretén acostar els estudiants a l'expressió literària de l'autor, un poeta que defensà un art essencialment humà. Edició a cura de Maria Antònia Perelló, amb un estudi introductori, comentaris de text i guia de lectura.El poemari, de tall romàntic clapat de notes simbolistes, conté quatre eixos principals: «Cançons de la Serra», on predomina el sentiment del paisatge; «Elegies», on sublima la mort dels éssers estimats; «Endreces», on evoca alguns intel·lectuals i artistes, amics del poeta; i «Juvenils» i «Vària», que recullen poemes diversos, escrits en èpoques diferents. La poesia de Joan Alcover és una poesia viva, acostada als sentiments de l'home i del poble, que vibra esplendorosa i rutilant per l'alè d'humanitat que batega en els versos de Cap al tard, on el poeta gira la mirada enrere per reconstruir un món esbucat.Maria Antònia Perelló Femenia (Inca, 1957) ha editat la Poesia Completa (2006) de Joan Alcover, ha antologat diversos poetes mallorquins, com ara Miquel Costa i Joan Alcover; ha preparat diversos reculls d'articles de Josep Maria Llompart i és autora de la novel·la El crepuscle d'un home (2006). 

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2009

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros de la editorial [email protected] (GRUP 62)

Otros audiolibros en el idioma Catalán