Descargar AudioLibro La Carta Robada i Altres Narracions de Edgar Allan Poe

Descargar AudioLibro La Carta Robada i Altres Narracions de Edgar Allan Poe año 2007

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Carta Robada i Altres Narracions
 • Autor del audiolibroEdgar Allan Poe
 • Fecha de publicación: 7/9/2007
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788429760026
 • Valoración del audiolibro: 4.58 de un máximo de 5
 • Votos: 671
 • Autor(a) de la reseña: Abelino Lupez
 • Valorado con una puntuación de 4.26 de un máximo de 5
 • Fecha: 26/8/2018
 • Duración: 2 horas con 38 minutos (104 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 26/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: OGG - WAV - WMA - MPEG4 - MP3 - FLAC (compresión RZ - CBR - Z - ZIP - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Duración del resumen (audio): 16 minutos (10.5 MB)
 • Servidores habilitados: 4Shared - MEGA - Microsoft OneDrive - Mejor Torrent - WeTransfer - BitShare - Google Drive - Dropbox - Torrent Downloads
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els contes d’Edgar Allan Poe (1809-1849) van anar-se publicant en revistes al llarg de la vida de l’autor. Aquest recull aplega vuit de les seves narracions millors, més cèlebres i més representatives, que sens dubte seran un descobriment inoblidable per als joves amants de la lectura. Hi trobaran la fantasia combinada amb el rigor constructiu, la poesia i el malson. Per tal d’afavorir la comprensió d’aquests contes, Joan Solé –que els ha traduït– hi afegeix una presentació de la vida i l’obra de l’autor, així com diversos textos complementaris. A «William Wilson», un jove dissolut s’enfronta a un doble que el persegueix incessantment; a «El gat negre», un home comet el crim més horrible, que no quedarà impune; «El cor delator» és un deliri de ment trastornada; «La màscara de la Mort Vermella» recrea poèticament una espantosa epidèmia de l’Edat Mitjana; «L’home de la multitud» mostra la vida dissortada en una ciutat moderna; amb «La carta robada», Poe confirma que és el creador del relat detectivesc, un dels gèneres més populars a partir d’ell, i a «Ligeia» i «La caiguda de la Casa d’Usher» la fantasia més delicada s’endinsa en el fosc territori de la por. Estudi preliminar amb propostes de treball i comentaris de text de Joan Solé, traductor de grans autors anglosaxons com ara Wilde, Wordsworth, Keats i Poe, dels relats del qual, a més, ha preparat l’edició crítica.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros del año 2007

Otros audiolibros de la editorial EDICIONS 62