Descargar AudioLibro Planys de Figuera Blanca de Josep Girones Descarrega

Descargar AudioLibro Planys de Figuera Blanca de Josep Girones Descarrega año 2006

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Planys de Figuera Blanca
 • Autor del audiolibroJosep Girones Descarrega
 • Fecha de publicación: 4/2/2006
 • EditorialAROLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788496366930
 • Valoración del audiolibro: 4.26 de un máximo de 5
 • Votos: 758
 • Autor(a) de la reseña: Eusibio Ceja
 • Valorado con una puntuación de 4.4 de un máximo de 5
 • Fecha: 14/9/2018
 • Duración: 3 horas con 36 minutos (144 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 26/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - AC3 - WAV - WMA - MP3 - FLAC (compresión RAR - LHA - 7Z - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Duración del resumen (audio): 21 minutos (14 MB)
 • Servidores habilitados: BitShare - Dropbox - Torrent - Uploaded - Amazon Drive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El relat s'inicia a partir dels records d'infantesa de l'autor, que tenen com a primera referència una vella figuera blanca. Era un mastodòntic arbre que, quan feia vent, generava un soroll planyívol que sortia del cor de les grans branques i dels troncs rasés vells. Tal com li assegurava sa mare, aquella figuera plorava per un soldat, mort quan la guerra, els ossos del qual quedaren per sempre escampats pel bancal. A partir d'aquesta singular remembrança es narren vint-i-cinc anys de la vida de l'autor i altres personatges; un espai de temps que revisa la dura postguerra que es visqué a uns hipotètics pobles de les Terres de l'Ebre que són fàcils d'identificar. De forma ben directa, es descriu l'ambient d'un poble que tenia una economia basada en conreus de secà; alhora que es narren els diferents esdeveniments polítics, esportius, socials o culturals que afectaven Catalunya, de la mateixa forma que es deixa anar la vista enrere per a relatar alguns fets puntuals de la Guerra Civil. Tot plegat són un conjunt de relats en clau de ficció històrica que ens aproparan a l'autèntica realitat de la postguerra i al complicat camí que ens portà fins la democràcia. I també és probable que alguns paratges siguin un pèl irònics, però no és altra cosa que un recurs literari per a fer menys dramàtica la realitat de vint-i-cinc anys d'història.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros del año 2006

Otros audiolibros de la editorial AROLA