Descargar AudioLibro De la Raça que es Perd de Juli Vallmitjana

Descargar AudioLibro De la Raça que es Perd de Juli Vallmitjana año 2005

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: De la Raça que es Perd
 • Autor del audiolibroJuli Vallmitjana
 • Fecha de publicación: 6/5/2005
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788496061491
 • Valoración del audiolibro: 4.61 de un máximo de 5
 • Votos: 543
 • Autor(a) de la reseña: Coleta Patron
 • Valorado con una puntuación de 4.17 de un máximo de 5
 • Fecha: 5/7/2018
 • Duración: 2 horas con 2 minutos (84 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 05/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - MPEG4 - MP3 - WMA - MP4 - FLAC (compresión 7Z - AZW3 - Z - ZIP - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (10 MB)
 • Servidores habilitados: 4Shared - Hotfile - MegaCloud - Mediafire - ExtraTorrent - FreakShare - Torrent - BitShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: De Juli Vallmitjana en sabem ben poca cosa més enllà de les informacions que es desprenen dels seus propis llibres. El que sí sabem és que els seus llibres van representar una novetat en la literatura catalana del nou-cents. Va contribuir a fixar la imatge de la ciutat vella i dels espais suburbans que l’envoltaven i va donar vida literària als marginats de la societat i de manera molt particular, els “egiptians” o “bohemians”, els gitanos, que n’ocupaven els graons més baixos. Del tracte amb ells, de les seves costums, de les seves lleis, Juli Vallmitjana retrova una serie de valors que la societat catalana del seu temps no li oferia. De la raça que es perd ens porta a la idea de comunitat perduda, d’un rastre esvaït de la llei natural i de l’harmonia universal i un caràcter basat en el pressentiment més que no pas en la raó... Entre les seves pàgines trobem paisatges minuciosament descrits i retrats plens de vida. Vallmitjana s’interessa pels detalls i busca el testimoni directe, escoltant molt i mirant de reproduir el discurs dels mateixos protagonistes, amb els seus meandres i capgirells. En els nou contes que formen el volum, Vallmitjana reflecteix un canvi de costums, una progresiva pérdua de les formes de vida tradicionals dels gitanos com a conseqüència del prolongat sojorn a la ciutat. A aquest canvi de costums al·ludeix el títol del llibre: De la raça que es perd.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2005

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros de la editorial EDICIONS DE 1984