Descargar AudioLibro Pan gu Crea l Univers: Contes Tradicionals Xinesos de Varios Autores

Descargar AudioLibro Pan gu Crea l Univers: Contes Tradicionals Xinesos de Varios Autores año 2005

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Pan gu Crea l Univers: Contes Tradicionals Xinesos
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 31/12/2005
 • EditorialAROLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788496366824
 • Valoración del audiolibro: 4.02 de un máximo de 5
 • Votos: 91
 • Autor(a) de la reseña: Yiwhen Luguin
 • Valorado con una puntuación de 4.04 de un máximo de 5
 • Fecha: 26/9/2018
 • Duración: 1 hora con 50 minutos (73 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 04/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - WMA - Vorbis - AIFF - MP3 - Shorten - FLAC - MPEG4 (compresión ZIP - RAR - GZ - CHM - TAR.LZO - XZ)
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Duración del resumen (audio): 11 minutos (7.5 MB)
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - CloudMe - MEGA - 4Shared - BitShare - FileHosting
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El coneixement del ric univers mitològic i llegendari de la Xina és sens dubte una eina útil per a la comprensió del món xinès des de diverses òptiques: artística, filosòfica, històrica, sociològica, antropològica,etcètera. La mitoIogia és, en certa manera, el gresol on conflueixen les arrels de tots aquests camps. Pan Gu crea l'univers. Contes tradicionals xinesos vol posar a l'abast del lector una breu selecció d"aquest lIegat cultural tan distant en traducció idrecta del xinès al català. La primera part del llibre aplega una vintena de mites que fan referència a la creació de l'univers, de la humanitat, de diversos fenòmens naturals o d'accidents georàfics. La segona part recull una dotzena dels centenars de llegendes antigues que han quedat fixade en unitats lèxiques o proverbis empreats a la llengua xinesa actual. Pan Gu crea l'univers. Contes tradicionals xinesos vol adreçar-se a un ventall molt ampli de lectors; des del lector encuriosit, de qualsevol edat, que vulgui endinsar-se en una cultura encara desconeguda, al lector més especialitzat, que hi vulgui cercar o contrastar informacions més precises, tot passant pels cada cop més nombrosos estudiants de llengua xinesa, que podran confrontar l'original xinès i la traducció catalana gràcies al CD-ROM adjunt.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros del año 2005