Descargar AudioLibro L Illa de l Holandes de Ferran Torrent

Descargar AudioLibro L Illa de l Holandes de Ferran Torrent año 2002

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: L Illa de l Holandes
 • Autor del audiolibroFerran Torrent
 • Fecha de publicación: 29/9/2002
 • EditorialBROMERA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788476604366
 • Valoración del audiolibro: 4.24 de un máximo de 5
 • Votos: 879
 • Autor(a) de la reseña: Romero Alatorre
 • Valorado con una puntuación de 4.31 de un máximo de 5
 • Fecha: 12/9/2018
 • Duración: 2 horas con 21 minutos (96.5 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 20/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: OGG - FLAC - MPEG4 - WMA - WAV - MP3 (compresión TZO - LZ - LZO - TGZ - ARC - ZIP - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (10 MB)
 • Servidores habilitados: 4Shared - SendSpace - Google Drive - Dropbox - Mediafire - Microsoft OneDrive - Openload - Hotfile
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Lluís Dalmau, novel·lista en crisi creativa, és confinat a una illa per les seues idees contràries a un règim dictatorial. La desolació inicial aviat canviarà pel contacte amb una gent disposada a preservar la petita parcel·la de llibertat que s’han construït. Dalmau s’integrarà en una història on un deute del passat està a punt de remoure uns foscos fets que semblaven enterrats. El misteriós personatge, propietari de la major part de l’illa, mantingut en l’anonimat i conegut com l’«holandès», té la clau per a salvar un territori i unes vides, però ningú sap qui és.Amb L’illa de l’holandès,Ferran Torrent ha bastit una història commovedora, d’hu-mor i d’intriga sobre el que realment és important per a les persones. Davant un món cada vegada més deshumanitzat i materialista, els personatges daques-ta novel·la reclamen el dret a defensar per tots els mitjans un estil de vida fet a la seua mida.Amb L’illa de l’holandès, Ferran Torrent ha bastit una història commovedora, d’humor i d’intriga sobre el que realment és important per a les persones. Davant un món cada vegada més deshumanitzat i materialista, els personatges daquesta novel·la reclamen el dret a defensar per tots els mitjans un estil de vida fet a la seua mida.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros del año 2002

Otros audiolibros del autor Ferran Torrent