Descargar AudioLibro La Reina Llibertat ii: La Guerra de les Corones de Christian Jacq

Descargar AudioLibro La Reina Llibertat ii: La Guerra de les Corones de Christian Jacq año 2002

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Reina Llibertat ii: La Guerra de les Corones
 • Autor del audiolibroChristian Jacq
 • Fecha de publicación: 10/5/2002
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788466402712
 • Valoración del audiolibro: 4.75 de un máximo de 5
 • Votos: 119
 • Autor(a) de la reseña: Abundia Rodríguez Fernández
 • Valorado con una puntuación de 4.88 de un máximo de 5
 • Fecha: 19/7/2018
 • Duración: 15 minutos (11 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 13/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - MPEG-4 SLS - Vorbis - WMA - WAV - FLAC - MPEG4 (compresión RAR - CPIO - TAR.GZ - JAR - ZIP - DEB)
 • Incluye un resumen PDF de 2 páginas
 • Duración del resumen (audio): 2 minutos (1 MB)
 • Servidores habilitados: LimeTorrents - JustBeamit - MEGA - 4Shared - Torrent - Uploaded - BitShare - Toorgle - Microsoft OneDrive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Els bàrbars hikses han pres possessió de tot Egipte i imposen les seves regles perverses amb una crueltat inimaginable. Però la reina Ahhotep no ha cedit en cap moment. No gaire lluny de Tebes, l'única ciutat que ha conservat la seva independència, ha creat una base secreta on els soldats destinats a alliberar un dia el seu país reben instrucció militar. I, encara que el seu espós ha perdut la vida en el primer assalt contra l'enemic, ella no es desespera i prepara el seu fill gran, Kamose, perquè substitueixi el seu pare i es converteixi en faraó. Al capdavant d'un exèrcit que comença a ser imponent, Ahhotep aconsegueix encadenar un seguit de victòries malgrat les traïcions d'un grapat de col·laboracionistes dels hikses ben decidits a treure profit del poder regnant. Des del sud fins al nord, Egipte es va reformant amb un entusiasme creixent, però això no sembla alterar pas gaire l'ocupant. Llevat que es tracti del més temible dels paranys... A través d'aquesta segona novel·la de la trilogia sobre la història emocionant i verídica d'aquesta Joana d'Arc egípcia, Christian Jacq ens mostra un Egipte fabulós a punt de desaparèixer, però que renaixerà de les seves cendres, empès pel coratge i la passió d'una noia. Sense la reina Ahhotep, la Vall dels Reís no hauria existit, Egipte no hauria conegut el període d'esplendor que va ser l'Imperi Nou... ni els seus faraons més gloriosos, entre els quals hi ha Ramsés el Gran.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.

Otros audiolibros del autor Christian Jacq