Descargar AudioLibro Plataforma de Michel Houellebecq

Descargar AudioLibro Plataforma de Michel Houellebecq año 2002

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Plataforma
 • Autor del audiolibroMichel Houellebecq
 • Fecha de publicación: 31/12/2002
 • EditorialEMPURIES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788475969169
 • Valoración del audiolibro: 4.36 de un máximo de 5
 • Votos: 725
 • Autor(a) de la reseña: Pablo Mercado
 • Valorado con una puntuación de 4.89 de un máximo de 5
 • Fecha: 14/9/2018
 • Duración: 4 horas con 19 minutos (176 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 05/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - MPC - WAV - AIFF - ATRAC - MPEG4 - FLAC - WMA (compresión ZIP - TAR.7Z - RAR - DMG)
 • Incluye un resumen PDF de 32 páginas
 • Duración del resumen (audio): 24 minutos (16 MB)
 • Servidores habilitados: FileServe - ADrive - Hotfile - FreakShare - Microsoft OneDrive - Mediafire - Send U It - Google Drive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Michel és un funcionari del Ministeri de Cultura francès, un home solter, apàtic, aficionat als peep-shows. La mort del seu pare el converteix de la nit al dia en hereu d'una fortuna que li permetrà de viure còmodament sense haver de treballar. La primera reacció de Michel després de la mort del seu pare, que no el trasbalsa especialment, és apuntar-se a un viatge organitzat a Tailàndia, on s'inicia en el turisme sexual. Allà coneixerà Valérie, una jove francesa plena de vitalitat, una autèntica pionera en l'organització de circuits turístics, que el portarà fins a Cuba i li permetrà conèixer de prop les estratègies dels grans grups hotelers i analitzar amb profunditat les necessitats més ocultes i inconfessables del turista occidental. Hi ha milions d'europeus i americans que disposen de tot el que volen, excepte d'una vida sexual satisfactòria. D'altra banda, hi ha milions d'individus que no tenen res del que necessiten per viure, que passen gana, que viuen en condicions insalubres o moren joves, i que no tenen altra cosa per vendre que el seu cos i la seva sexualitat intacta.Alguns crítics han llegit Plataforma com una apologia del turisme sexual, o fins i tot com una incitació a l'odi racial, però Houellebecq va molt més enllà. Si Les partícules elementals feia miques les pretensions d'alliberament sexual de la generació hippy del 68, Plataforma és una dissecció implacable de la hipocresia sexual que impera als països rics, on homes i dones viuen més preocupats de la productivitat amb què rendabilitzen el seu temps que no per bastir relacions que els permetin assolir la plenitud. Plataforma és un cop de maça contra les pretensions civilitzatòries del món occidental; un llibre amarg i divertit alhora que no deixa indiferent i que confirma Houellebecq com un dels escriptors més lúcids del nostre temps.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial EMPURIES

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros en el idioma Catalán