Descargar AudioLibro Els Borja: La Primera Gran Familia del Crim de Mario Puzo

Descargar AudioLibro Els Borja: La Primera Gran Familia del Crim de Mario Puzo año 2001

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Els Borja: La Primera Gran Familia del Crim
 • Autor del audiolibroMario Puzo
 • Fecha de publicación: 25/7/2001
 • EditorialBROMERA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788476606506
 • Valoración del audiolibro: 4.67 de un máximo de 5
 • Votos: 469
 • Autor(a) de la reseña: Saluador Sebastian
 • Valorado con una puntuación de 4.73 de un máximo de 5
 • Fecha: 10/9/2018
 • Duración: 6 horas con 28 minutos (253.5 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 18/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MOD - Apple Lossless - AC3 - WAV - MPEG4 - MP3 - FLAC - WMA (compresión TGZ - TZ - ZIP - AZW4 - DEB - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 40 páginas
 • Duración del resumen (audio): 30 minutos (20 MB)
 • Servidores habilitados: BitShare - KATCR - Microsoft OneDrive - Torrent - MEGA
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: A la Roma del segle XV una família sha fet amb les regnes del poder: els Borja. Al capdavant daquesta família hi ha Roderic Borja, el papa Alexandre VI, un home amb una ambició desenfrenada que utilitza el seu poder per enfortir el Vaticà i per beneficiar la seva família, la seva gran passió, i especialment alguns dels seus fills: la bella i resoluda Lucrècia, utilitzada pel seu pare com a instrument de la política vaticana, lapassionat i guerrer Cèsar, protagonista actiu en la política diplomàtica i militar dAlexandre VI, larrogant Joan, la nineta dels seus ulls...De la mateixa manera que a la cèlebre The Godfather(El padrí) Mario Puzo va revelar els secrets duna poderosa família, els Corleone, a Els Borja lautor nordamericà dorigen italià narra els excessos i les intrigues daquesta família excepcional que va menar la política vaticana durant una dècada. El lector descobrirà en les pàgines daquesta obra una simfonia democions i comportaments humans, que inclouen lorgull, lambició, la luxúria, lamor, la gelosia, la traïció i linstint assassí.Després de dedicar més duna dècada a la seva realització, Els Borja,completada per la companya de Mario Puzo, la també novel·lista Carol Gino, constitueix el brillant colofó duna de les trajectòries literàries més reeixides del nostre temps.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial BROMERA

Otros audiolibros del año 2001