Descargar AudioLibro Benito Cereno (Ed. en Catalan) de Herman Melville

Descargar AudioLibro Benito Cereno (Ed. en Catalan) de Herman Melville año 1987

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Benito Cereno (Ed. en Catalan)
 • Autor del audiolibroHerman Melville
 • Fecha de publicación: 7/12/1987
 • EditorialMCGRAW-HILL
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónNovela Contemporánea
 • ISBN: 9788476120422
 • Valoración del audiolibro: 4.66 de un máximo de 5
 • Votos: 172
 • Autor(a) de la reseña: Gamayiwhen Yescas
 • Valorado con una puntuación de 4.56 de un máximo de 5
 • Fecha: 13/8/2018
 • Duración: 1 hora con 31 minutos (59 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 17/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - MP3 - ATRAC - AC3 - WAV - WMA - Shorten - MPEG4 (compresión ZIP - JAR - TAR.LZO - RAR - TZO)
 • Incluye un resumen PDF de 9 páginas
 • Duración del resumen (audio): 6 minutos (4.5 MB)
 • Servidores habilitados: FileServe - BitShare - Mediafire - ADrive - Dropbox
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Hereu literari de Nathaniel Hawthome, Hermán Melville (1819-1891) trasllada les obsessions morals pròpies del puritanisme calvinista del seu admirat amic a un ambient real i alhora insòlit i suggestiu: el mar. En efecte, a Moby Dick (1851), s'hi pot veure expressada, en termes mítics, fantàstics i simbòlics, l'antinòmia «barbàrie»/«civilització», i al mateix temps una anticipació de la crisi del naturalisme, encarnada en la persecució a mort de la cèlebre balena blanca. Després de la recent incorporació de Moby Dick al català —magníficament traduïda per l'escriptora Maria Antònia Oliver— i de Bartleby, l'escrivent, no podia faltar aquesta petita obra mestra de Hermán Melville que és Benito Cereño (1855), una obra no pas menys terrorífica i enigmàtica que aquella. Basada en un fet real, aquesta novel·la curta narra la història d'un capità nord-americà de la marina mercant que un bon matí veu arribar a la badia de Santa Maria —una illa deserta situada davant per davant de la costa xilena— un vaixell de vela estranya. Tot respectant l'estructura típica del relat, però efectuant-hi uns pocs canvis, Melville aconsegueix crear una atmosfera de malson només equiparable a la de Les aventures d'Arthur Gordon Pym, d'E. A. Poe, i d 'El cor de les tenebres, de Joseph Conrad (núm. 11 d'aquesta col·lecció).El turmentat i pàl...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Novela Contemporánea

Otros audiolibros en el idioma No Disponible